Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Earthfall

Megjelent az Earthfall teljes kiadása

Mostantól teljes felszereléssel eshetünk neki az idegeneknek.

2018.07.14. 06:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Left 4 Dead által épp tíz éve lefektetett alapokra építkezve máig készülnek újabb és újabb játékok. Ilyen az Earthfall is, amelynek teljes kiadása tegnap váltotta le a korai változatot a Steamen.

A játékban egy négyfős csapat egyik tagját irányíthatjuk, akik saját erejükből veszik fel a harcot a Földet lerohanó földönkívüliekkel. A csaták így kisvárosok utcáin és más hétköznapi helyszíneken zajlanak. A csapatnak (vagyis nekünk, hiszen természetesen kooperatív módban is játszhatunk) minden taktikai érzékére szüksége lesz a túlélés érdekében. Barikádokat emelhetünk, géppuskafészkeket használhatunk, aknamezőket telepíthetünk.

Az Earthfall egyik legérdekesebb egyedi vonása a MixPlay Mixer rendszer, amely az élő közvetítések egy új formája. A nézők ugyanis nem csak figyelemmel kísérhetik a csapat ténykedését a harcmezőn, de bele is piszkálhatnak az eseményekbe. Újabb idegen hordákat szabadíthatnak rá a túlélőkre, de akár gyógyító csomagokat is ledobhatnak. Azt is megjelölhetik, hogy az idegenek egy bizonyos karakterre vadásszanak leginkább. Így a játékosok ki is vannak szolgáltatva a nézők kényének, kedvének, akik lehetnek támogatói vagy kerékkötői a csapat túlélési törekvéseiknek.

Az Earthfall PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. ■

előző
következő
Megjelent az Earthfall teljes kiadása
Megjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadásaMegjelent az Earthfall teljes kiadása
Earthfall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Earthfall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló