Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zero Killed

Taktikai akciójáték készül VR-ra – Zero Killed

A fejlesztők a Rainbow Six, a Counter Strike és a SWAT játékok legjobb vonásait gyúrják egyetlen játékba.

2018.07.29. 10:35 | GeryG | kategória: Játék

Bármennyire is adná magát a dolog, eddig meglepően kevés igazán jó lövöldözős játék készült VR-ra. Főleg, ha a keresést leszűkítjük a taktikai lövöldékre, e téren még gyérebb a felhozatal. Ezen idén ősszel talán az Ignibit stúdió játéka, a Zero Killed változtathat.

A történet a Perunium nevű szupravezető felfedezésével kezdődött, amely csak egy bizonyos területen bányászható. Bár a kormány mindent megtett a zóna biztosítása érdekében, végül elhagyni kényszerült azt. Hogy tompítsák a dolog élét, még az anyag létezését is letagadták. Persze nem sokkal később valóságos kis háború alakult ki a környéken az anyag miatt, amelyet szintén letagadtak. Sok-sok évvel később a zónát zárva tartják oda csak egy maréknyi eszement merészkedik be, akiknek már tényleg semmi veszítenivalója nincsen. Ők a Zérók, mi is egy ilyen tagot alakítunk majd.

A Zero Killed egy csapatalapú kompetitív multiplayer játék, amelyet kifejezetten VR-ra fejlesztenek. A készítők nem kevesebbet ígérnek, mint egy játékot, amely magán hordozza a Rainbow Six, a Counter Strike és a SWAT játékok legjobb vonásait. Mindezt a virtuális valóságban. Elmondásuk szerint teljesen szabadon mozoghatunk, akár sprintelhetünk, létrára mászhatunk, kúszhatunk és hasonlók, emellett teljes interakció várható a környezettel is. Ha asz ellenség gránátot vág hozzánk, visszadobhatjuk, de a lőszer fogytában lévő társunknak is dobhatunk egy tárat a saját készletünkből. A játékban két négyfős csapat harcol egymással a Data Steal, a Domination, a Hunt vagy a Tournament játékmódok egyikében, három helyszínen: Nuclear, Suburbs és Sewers. Tíz teljesen egyedi felszereléssel és képességekkel rendelkező karakter közül választhatjuk majd ki a sajátunknak, de ezeket úgy tervezték meg, hogy a győzelemhez szükségük legyen egymás segítségére.

A Zero Killed idén szeptemberben fog megjelenni Oculus Riftre és HTC Vive-ra, míg a PSVR változat csak valamikor később várható. ■

előző
következő
Taktikai akciójáték készül VR-ra – Zero Killed
Taktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero KilledTaktikai akciójáték készül VR-ra – Zero Killed

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló