Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2018

Ezt viszi magával a gamescomra a Zodiac Interactive

Ezt viszi magával a gamescomra a Zodiac Interactive

A kiadó többnyire pixel art stílusú játékkal készül az idei show-ra. Köztük három vadonatúj bejelentéssel.

2018.08.08. 16:09 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2018

A Zodiac Interactive szinte kivétel nélkül csak pixel art stílusú játékokkal készül az idei gamescomra. A kiadó neve talán kevésbé cseng ismerősen, de játékaikra érdemes lehet odafigyelni. A show-ra ezúttal öt játékot visznek magukkal, amelyek közül hármat most lepleztek le, kettőt pedig korábban.

A Tale of the Ice Staff kizárólag Nintendo Switchre készül, és a 2D-s akció-szerepjátékok táborát fogja erősíteni. Az ígéretek szerint a régi idők hangulatát vegyíti majd a modern elvárásoknak megfelelő játékmenettel.

Az Ancient Abbys már PC-re készül, és egy folyton változó labirintusba kalauzol minket. A szerepjátékban egyre mélyebbre kell ereszkednünk a katakombákban, hogy közben egyre több rejtélyt oldjunk meg, és sötét erőkkel vegyük fel a harcot.

A Bacterium szintén PC-re fog megjelenni. A játékban a mikroszkopikus világban kell egy nano robotot irányítanunk, vele kell felvennünk a harcot a vírusokkal és baktériumokkal.

A Tales of the Neon Sea már készül egy ideje, PC-re és konzolokra egyaránt meg fog jelenni. A cyberpunk szerepjátékban az emberek és robotok közti határok már rég elmosódtak, a várost pedig vad gengszterek uralják. Itt kell majd rendet tennünk.

És végül a Big Day, amely szintén csak PC-re készül. E játék gondoskodik arról, hogy most se maradjunk zombik nélkül, akiket ezúttal oldalnézetben kell majd bedarálnunk. És közben akár az elveszett kislányunkat is megtalálhatjuk, hogy a zombi-apokalipszis okának kutatásáról már ne is beszéljünk.

Az idei gamescomra augusztus 22-25. között kerül sor, természetesen Kölnben. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló