Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Team Sonic Racing

Új részletek a Team Sonic Racingről

A készítők új trailer-sorozatot indítottak útjára, amelyben a játékmenet érdekességeit mutatják be.

2018.08.09. 14:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SEGA a minap útjára indított egy vadonatúj trailer-sorozatot, amely a Team Sonic Racing érdekességeit fogja bemutatni. Az első videóban az egyes versenyzők egyedi képességeiből kapunk egy kis ízelítőt.

Ilyen a skimboost, amelyet a lelassult csapattársak mellett elhaladva aktiválhatunk, így azonnal visszarántjuk őket a versenybe. Hasonló a slingshot képesség is, amelyet a csapattársunk mögött haladva használhatunk fel, ilyenkor villámgyorsan kilőhetünk előre. Ha pedig kilövés, akkor a rival takedown képesség is idevehető: ellenfelünket kilőhetjük, és elszáguldhatunk mellette. A játékban lesznek fegyvereket rejtő felvehető ládák is, amelyeket az item box transfer képességgel szabadon cserélgethetünk is társainkkal. Végül pedig említsük meg a team ultimate képességet is, amely az előzőektől eltérően működik. Egy mércét kell feltöltenünk a verseny során, ha ez megtörtént, az egész csapat óriási sebességlöketet kap érte.

A Team Sonic Racing új videójában a fenti képességek mellett láthatjuk a Team Rose csapatot, valamint az Ice Mountain pályát is. A játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a tervek szerint valamikor télen érkezhet meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

Team Sonic Racing
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Team Sonic Racing

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló