Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Walking Dead: The Final Season

Megmenekült a The Walking Dead: The Final Season

A Skybound Games nyújtott segítő kezet a Telltale Gamesnek, hogy legalább az aktuálisan futó játékukat befejezhessék.

2018.10.08. 10:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt lényegében a semmiből robbant a hír, miszerint a kalandjátékairól híres Telltale Games elküldte munkatársai 90%-át, és miután a megmaradtakkal teljesítik a még függőben lévő szerződéses vállalásaikat, a stúdió végleg bezárja kapuit.

Ez természetesen az összes folyamatban lévő fejlesztést is érintette, köztük a tavaly bejelentett The Wolf Among Us 2-t és az eddig az ötből két epizódot megért The Walking Dead: The Final Seasont. Utóbbi körül volt a nagyobb kavarodás, hiszen egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot a projekt sorsát illetően. Lehetett arról is hallani, hogy a maradék stáb a még hátra lévő epizódokat fogja elkészíteni. Majd arról is, hogy a második rész után félbe szakad az utolsó szezon.

Most ismét fordult a kocka, ugyanis belépett a képbe egy új szereplő, a Skybound Games. A kiadó ugyanis felajánlotta, hogy tovább gondozza a projektet, és az eredeti fejlesztőgárdát egyben tartva segít befejezni a még függőben lévő évadot. Hogy aztán ezt követően hogyan tovább, arról egyelőre nincs hír. De a lényeg: a The Walking Dead: The Final Season mégis befejeződhet. ■

The Walking Dead: The Final Season
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Walking Dead: The Final Season

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló