Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Kiderült, kik játsszák a The Witcher széria főbb női karaktereit

Kiderült, kik játsszák a The Witcher széria főbb női karaktereit

Henry Cavill mellé többek közt Freya Allan és Anya Chalorta csatlakozott.

2018.10.10. 21:31 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Egy hónappal ezelőtt jelentették be, hogy a Netflix megtalálta a The Witcher széria főszereplőjét: Henry Cavill fogja alakítani Ríviai Geraltot a tévésorozatban. A 2013-as Man of Steelben (Az acélember), majd azóta két további filmben Supermant alakító brit színész mellé pedig mostanra az is kiderült, kik alakítják majd a fontosabb női karaktereket - meg pár másik színészt is felfedtek. A széria showrunnere, Lauren Schmidt Hissrich a Hollywood Reporternek adott interjúban árulta el, kiket választottak.

Cirit Freya Allan (The War of the Worlds, Into the Badlands, Bluebird), Yennefert pedig Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Murders) fogja megszemélyesíteni. Ciri nagyanyját, Calanthe királynőt Jodhi May (Game of Thrones, Genius) alakítja, férjét, Eist lovagot Bjorn Hlynur Haraldsson (Fortitude), Mousesack druidát Adam Levy (Snatch, Knightfall), Aretuza varázslóiskolájának vezetőjét, Tissaiát MyAnna Buring játtsza. Mimi Ndiweni és Therica Wilson-Read varázslótanoncok szerepében jelennek meg a sorozatban, Renfri herceget pedig Millie Brady kelti életre.

Mint Hirrisch egy kérdésre válaszolva kifejtette, nem volt szándékos a kevésbé ismert színészek választása, de az se, hogy a főszerepet Henry Caville kapta. "...nem kerestünk filmsztárt Henry kiválasztásakor se. A legjobb színészeket kerestük a szerepekhez. Pont. Ennyi. A szerepre legmegfelelőbb színészekről van szó. Henry nagy rajongója a franchise-nak. Áprilisban találkoztunk vele, aztán több száz más jelöltet is megnéztünk Geralt szerepére, de Henry újra és újra az eszembe jutott. Anya és Freya válogatásakor teljesen nyitottak voltunk bárkire, és számomra mindkettőjük megtestesíti a karakterek lelkét." ■

hozzászólások (5)

Noggle
Noggle 2018.10.11. 14:37
Úgy néz ki, hogy vagy olcsó költségvetésű sorozat lesz, vagy két hölgy nem sokat fog szerepelni.
Madrac
Madrac 2018.10.11. 17:10
A mellékelt képek alapján nagyon fiatalnak tűnik mindhárom szereplő.
Sucee
Sucee 2018.10.11. 17:19
Ciri a történet elején jóval fiatalabb kéne legyen, 17 éves a szinész.
Sucee
Sucee 2018.10.11. 17:38
Te jó ég, rövid i-vel írtam :D Someone kill me please, miért nem lehet bármikor szerkeszteni :(
Trufa
Trufa 2018.10.12. 12:12
Hát igen, úgy néz ki Cavill gázsiját valahogy ellensúlyozni kell. De, majd meglátjuk.
ajánlott olvasnivaló