Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

Megérkezett a Spider-Man The Heist DLC-je

Végre tényleg Black Cat nyomába eredhetünk.

2018.10.24. 14:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt az Insomniac Games múlt héten előre jelezte, tegnap megérkezett a nagy sikerű Spider-Man első sztori-DLC-je, a The Heist. A kiegészítő a The City that Never Sleeps trilógia első fejezete, amelyben új kalandok várnak hálószövő hősünkre.

A The Heist az egyik legnépszerűbb negatív/pozitív karakter, Black Cat körül bonyolódik, ugyanis hősünk egykori szerelme és ellensége is egyben visszatért Manhattanbe. És, ha már itt van, fel is mérte a terepet egy nagyszabású rabláshoz az egyik múzeumban. Csakhogy ehhez Spider-Mannek is lesz egy-két szava.

A DLC-t az elmúlt napokban két frissítés is megelőzte, amelyek amellett, hogy megágyaztak a kiegészítőnek, új tartalmakat is hoztak magukkal. Ilyen az Ultimate nehézségi fokozat, valamint az új New Game+ játékmód is két új trófea kíséretében. Természetesen a hibajavítások sem maradtak el, valamint egy-két apróbb módosításon az irányítás is átesett.

A The Heist premierje alkalmából egy új trailer is felkerült a világhálóra J. Jonah Jameson tolmácsolásában, amelyet fent meg is nézhettek. ■

Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló