Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships

Tengeralattjárók Halloweenre a World of Warshipsben

Pár napig egy különleges küldetésben vár a játékosokra az új - egyelőre ideiglenes - hajóosztály.

2018.10.30. 09:42 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy arról már írtunk korábban is, az idei Halloweenre egy nagyobb újdonsággal készül a Wargaming a World of Warships játékban. Ez pedig nem más, mint egy teljesen új hajóosztály, a tengeralattjárók megjelenése lesz. A fejlesztők sokáig gondolkodtak azon, hogyan tudnák integrálni ezeket a tengeri járműveket a játékba (tavaly év végi interjúnkban Tom Putzki is azt válaszolta kérdésünkre, hogy lehetséges, hogy készítenek tengeralattjárós játékot, de mivel az a repülőgépekhez hasonlóan három dimenziót jelent a tankok és csatahajók két dimenziójával szemben, egész másként kell tervezni velük), és most első lépésnek egy kétnapos tesztet állítottak össze.

Az elsődlegesen október 31. és november 1. közötti esemény során egy kooperatív küldetésben lehet kipróbálni, milyen is lenne a World of Warships világában tengeralattjárókkal csatázni. Az ellenfél természetesen a számítógép - egyelőre a kiegyensúlyozással nem foglalkoztak -, és erre az egészre úgy tekintenek maguk a fejlesztők is, hogy egy teszt, a folytatást pedig a felhasználói visszajelzések is befolyásolni fogják.

Tengeralattjárók Halloweenre a World of Warshipsben

Egy rövid fejlesztői bemutató keretében pár nappal ezelőtt már bepillanthattunk a holnap érkező új küldetésbe. Ötféle tengeralattjáró közül választhatunk (pontosabban azoknak van ekkora választéka, akik a megfelelő prémium hajóval már rendelkeznek, vegy teljesítményükkel feloldották az újdonságokat - alapból egyetlen tengeralattjárót kapunk meg), és négyfős csapatban vághatunk neki a fő feladatnak: Rasputin felkutatásának és megsemmisítésének. Közben mellékfeladatnak felderíthetjük az ellenséges őrtornyokat és megsemmisíthetjük az összes hajójukat.

Az irányításhoz két plusz gombot kapunk: a merülést és a felszínre jövést. Ha teljesen kint vagyunk a vízből, természetesen azonnal észrevesznek, és jobb célpont is vagyunk, víz alá süllyedve viszont levegőkészletünk indul fogyásnak. A torpedőzáshoz az optimális a periszkópszint, de ilyenkor is fogy a levegőnk. Négy torpedóhely van, ezeknek újratöltési idejük is van, úgyhogy nem árt ügyesen céloznunk. Tengeralattjárónként eltérő fegyverzetet kapunk, van például, amelynek egyetlen előre tüzelő torpedója van csak, a többi fegyvere pedig hátrafelé használható.

Tengeralattjárók Halloweenre a World of Warshipsben

Holnaptól tehát bárki kipróbálhatja a World of Warshipsben a tengeralattjárókat. Az esemény részleteit, fontos tudnivalóit pedig itt olvashatjátok. ■

World of Warships
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warships

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló