Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sega Mega Drive Classics

Sega Mega Drive Classics Nintendo Switchre is

A legendás konzol legendás játékainak gyűjteménye hamarosan újabb platformra válnak elérhetővé.

2018.11.06. 14:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Sega Mega Drive mára bevonult a videojáték-ipar Hall of Fame-jébe, hiszen a leghíresebb konzolklasszikusok közé tartozik. A Sega konzoljára rengeteg játék készült, amelyek közül idén tavasszal egy gyűjteményt dobtak piacra PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ez a gyűjtemény, a Sega Mega Drive Classics hamarosan újabb platformon, Nintendo Switchen teszi tiszteletét. A csomagban olyan klasszikusok találhatók, int a The Revenge of the Shinobi, a Streets of Rage 2, a Gunstar Heroes, a Phantasy Star II, a Golden Axe vagy a Sonic the Hedgehog. Hogy ne csak egy leporolt régiséget kapjunk, a készítők napjaink elvárásainak is igyekeztek megfelelni, így kapunk online multiplayer és kooperatív módokat, tükör módot, visszapörgetési funkciót, manuális mentési lehetőséget és persze achievementeket is.

A Sega Mega Drive Classics PC-n, PS4-en és X1-en már elérhető a nosztalgiázni vágyó veteránok és a hősidőkkel ismerkedő fiatalok számára, de december 6-tól már Nintendo Switchen is beszerezhető lesz. ■

Sega Mega Drive Classics
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sega Mega Drive Classics

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló