Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The LEGO Movie 2 Videogame

A világűrbe hív a The LEGO Movie 2 Videogame

Ha már a moziban folytatást kap a LEGO film, nem maradhat el a videojáték-adaptáció folytatása sem.

2018.11.30. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jövő februárban kerül a mozikba a 2014-es The LEGO Movie (itthon: A Lego-kaland) folytatása, a The LEGO Movie 2: The Second Part (itthon: A Lego-kaland 2). Ahogy a TT Games négy évvel ezelőtt elkészítette ennek videojáték-adaptációját, úgy jövő tavasszal is számíthatunk ugyanerre.

Készül tehát a The LEGO Movie 2 Videogame, amely természetesen kötődni fog a mozihoz is. A sztori szerint egyszer csak idegen lények jelennek meg LEGO-City felett, és le is rombolják a várost. Így Emmet, Lucy és a többi LEGO-hős felkerekedik, hogy valahogy megmentsék otthonukat a Systar-rendszer furcsa lakóitól.

Játékmenet terén a szokásos humoros, ám ezúttal a galaxison átívelő kalandokra számíthatunk, amelyek során számtalan idegen világot látogathatunk meg, furcsa játműveket vezethetünk, ritka tárgyakat és erőforrásokat kutathatunk fel.

A The LEGO Movie 2 Videogame egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de várhatóan a mozi februári premierje körül érkezhet meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
A világűrbe hív a The LEGO Movie 2 Videogame
A világűrbe hív a The LEGO Movie 2 VideogameA világűrbe hív a The LEGO Movie 2 Videogame
The LEGO Movie 2 Videogame
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The LEGO Movie 2 Videogame

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló