Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Argum City

Böngészőben és mobilon lesz játszható az Argum City, a Beholder új játéka

Ezúttal fantasy helyett napjainkban játszódó sci-fi a téma.

2018.12.11. 10:33 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tihor Miklós neve számomra kellemes gyerekkori emlékekkel párosul, egyetlen Commodore 16-os játékkazettám ugyanis az ő szöveges kalandjátékát tartalmazta. A hős lovag címmel készült el 1986-ban ez a program, amelynek végigjátszását kézzel írtam bele a borító belsejébe. Amikor pedig pár évvel ezelőtt egy emulátorban sikerült újra futtatnom, kb. 10 perc alatt a végére is értem - 30 évvel ezelőtt valószínűleg órákon át kísérleteztem vele, mikor mit is kell tenni...

Miklós aztán a Beholder Kft. berkeiben vitte tovább játékok iránti szenvedélyét, ő alkotta meg az eredetileg postai levélben játszható Túlélők Földjét, a Hatalom Kártyái Kártyajátékot, valamint A Mágia Mesterei és a Végzetúr böngészős játékokat. Most pedig egy újabb játékon dolgozik, ezúttal azonban a tőle megszokott fantasy tematika helyett egy napjainkban játszódó, de sci-fi-vel átitatott programra számíthatunk. Ez az Argum City.

Egy sikeres üzletembert alakítunk, cégbirodalommal, luxusautókkal, miegymással, eközben pedig számos dologgal foglalkozhatunk, és még akár családot is alapíthatunk. A párhuzamos világban egy jelentős eltérés van saját világunkhoz képest: az argum nevű anyag, amely egy idegen civilizációval való érintkezés kapcsán jelent meg a Földön. Ez egy igen sokrétűen felhasználható anyag, szuperszámítógépeket és erőműveket is lehet belőle létrehozni, de gyógyításra is használható. És természetesen nagyon értékes.

Az igen szerteágazó, böngészőben és okostelefonon játszható programról egy bemutató video készült, amelyet alább nézhettek meg.

Az Argum City már öt éve készül, és úgy néz ki, hamarosan elkészülnek vele. Akit jobban érdekelnek a részletek, a háttértörténet és a fejlesztés menete, a játék blogján folyamatosan új infókhoz juthat. ■

Argum City
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Argum City

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló