Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Bulvár

Red Dead Redemption 2

Vajon kamu-e a PC-s Red Dead Redemption 2 video?

Különös felvétel került ki a játék menüjéről.

2018.12.20. 09:50 | szerző: Dino | kategória: Bulvár

Egy rövidke, ám tartalmában annál érdekesebb video került fel a YouTube-ra - hogy aztán eltűnjön onnan, majd valaki újra feltöltve megmentse azt. A 25 másodperc egy, a Red Dead Redemption 2-ben sétáló karakterrel indul, azonban a felhasználó kilép a menübe, ahol a Settings ponthoz navigál - és itt jön a meglepetés. A képernyőbeállítások között ugyanis a PC-s játékokra jellemző paramétereket láthatjuk a homályos képen: felbontás, frissítési frekvencia, élsimítás, vsync és különböző képminőségi beállítások. Nézzétek csak!

A video valóságtartalma persze igencsak megkérdőjelezhető, nem sokat mutat igazából a menüből se, de ha mégis valódi lenne, sok PC-s játékosnak adhat okot a felfokozott várakozásra. Végül is a Grand Theft Auto V számítógépes változata is elég sokkal - kb. másfél évvel - a konzolos verzió után érkezett meg.

A Rockstar persze még nem jelentett be semmit hivatalosan arról, hogy lesz-e PC-s változata a Red Dead Redemption 2-nek, és a video kapcsán történt megkeresésekre se reagált a külföldi lapoknak. Kíváncsian várjuk, jön-e tőlük bármi hivatalos információ a témában. ■

Red Dead Redemption 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Dead Redemption 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló