Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hitman HD Enhanced Collection

4K-s újrakiadást kap jövő héten két Hitman epizód, a Blood Money és az Absolution

PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető a Hitman HD Enhanced Collection.

2019.01.04. 18:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az IO Interactive két régi Hitman epizódot ad ki újra, és még csak nem is kell sokat várni a Hitman HD Enhanced Collection elnevezésű gyűjteményre, ugyanis már a jövő héten, január 11-én felbukkan a digitális áruházak kínálatában.

Egész pontosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető a csomag, benne a 2006-os Hitman: Blood Money és a 2012-es Hitman: Absolution epizódokkal. A remasterelt kiadás lényege pedig, hogy mindkét játékot 4K-ra húzták fel, ráadásul 60 fps-sel élvezhetjük ekkora felbontásban a játékokat.

Cikkajánló
A 47-es ügynököt újabb bérgyilkos küldetéseire kísérhetjük.
» Olvasd el!

A fejlesztők megnövelték a textúrák, a shadow mapek és a tükröződések felbontását, supersampling és upscale alkalmazásával javítottak a képminőségen, a megvilágítást is fejlesztették, emellett pedig az irányítást is frissítették a gördülékenyebb játékélmény érdekében.

Cikkajánló
A 47-es ügynök sok év kihagyás után tért vissza, hogy egy utolsó küldetésre induljon az ügynökség megbízásából.
» Olvasd el!

A Blood Money epizód küldetései Chilétől a párizsi Operaházon át egészen a Fehér Házig visznek, miközben a The Franchise nevű bérgyilkos-szervezettel szállunk szembe, az Absolutionben pedig további 20 misszióban vehetünk részt a 47-es ügynökkel. ■

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2019.01.04. 18:59
A legutóbbi Hitman2 (+integrált Hitman1 epizódok) mellett a egyértelműen a Blood Money volt a sorozat legjobbja. Már majdnem rám tör a nosztalgia..
ajánlott olvasnivaló