Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Hatalmas 32:9-es monitort mutatott be az LG is

Hatalmas 32:9-es monitort mutatott be az LG is

Több mint 7 millió pixelt rak elénk a 49 colos kijelző.

2019.01.10. 10:13 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Pár napja írtunk a Samsung hatalmas monitoráról, azonban a másik nagy dél-koreai gyártó, az LG is készül hasonló termékkel, amelyet a CES keretében mutattak be.

Az LG 49WL95C ugyancsak egy 49 colos, 32:9 oldalarányú, ívelt kijelző, Dual QHD felbontással, azaz 5120*1440 pixelt kínálva. Támogatja a HDR 10 megjelenítést, állványán pedig emelhetjük, dönthetjük és elforgathatjuk a képernyőt. 2*10 wattos sztereó hangszórópárt építettek bele, gazdag mélytartományt is ígérve. A beépített fényérzékelő segítségével pedig akár a környezeti fényekhez igazodhat a fényereje.

A Picture-by-Picture funkció segítségével erre is köthetünk egyszerre két számítógépet, a Dual Controller 2.0 megoldással pedig akár a két masina között is mozgathatjuk egérkurzorunkat, vagy drag-and-dropot is használhatunk. Csatlakozónak találunk rajta DisplayPortot, két HDMI bemenetet, de USB Type-C csatlakozót is használhatunk a videojel továbbítására.

Cikkajánló
Samsung CRG9: 49 colos monitor fanatikus gamereknek, dual QHD felbontással
32:9 oldalarányú az ultraszéles monitor.
» Olvasd el!

Az LG 49WL95C leginkább azoknak lehet jó választás, akik munkára már amúgy is több monitort használnak, hiszen hatalmas munkafelületet kapnak így maguk elé, köztes káva nélkül. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló