Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ace Combat 7: Skies Unknown

Ace Combat 7: Skies Unkonwn launch trailer

A repülős játék napokon belül megérkezik konzolokra, míg PC-re pár hetet még várnunk kell.

2019.01.14. 16:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Évek óta készül, és több halasztást is megért már az ACE Team legújabb repülős játéka, az Ace Combat 7: Skies Unknown. De most már tényleg csak néhány napra vagyunk a premiertől, a felszállási engedélyt is megkaptuk már, így már csak a hajtómű felpörgését kell megvárni.

Addig is nézzétek meg a premier előtti utolsó kedvcsinálót, az ilyenkor szokásos launch trailert! A történetről ugyan túl sokat nem tudunk meg belőle, de egy kis hangulatfokozáshoz tökéletesen megfelel.

A készítők a napokban a többjátékos módról is lerántották a leplet. A játékosok akár nyolcfős online ütközetekben is részt vehetnek, legyen szó team deathmatch vagy deathmatch játékmódokról. A csaták során a legtöbb pontot elérő játékos fejére a játék vérdíjat tűz ki, az őt levadászó pedig extra pontokat kap. Repülőből 28, alkatrészből és fegyverből viszont több, mint 100 közül lehet majd válogatni, míg a kozmetikai elemek száma a 300-at is átlépi.

Az Ace Combat 7: Skies Unknown PlayStation 4-re és Xbox One-ra január 18-án, míg PC-re február 1-én fog megjelenni. PlayStation 4-en – külön küldetésekben – PSVR-támogatást is kapunk. ■

Ace Combat 7: Skies Unknown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ace Combat 7: Skies Unknown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló