Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Új Ghostbusters filmen dolgozik Jason Reitman

Új Ghostbusters filmen dolgozik Jason Reitman

Az első két Szellemirtók rendezőjének fia készíti az újabb részt.

2019.01.17. 15:14 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A sikeresnek nem éppen nevezhető, 2016-os női Szellemirtók után jövőre érkezik a következő Ghostbusters film. A rendezői székbe ezúttal Jason Reitman ülhet, akinek például az Up in the Air (Egek ura), Tully és Juno filmeket köszönhetjük - és akinek apja az az Ivan Reitman, aki a nyolcvanas években elkészítette nekünk az első két Szellemirtók filmet. Az új projektről most egy apró kedvcsináló video ütötte fel a fejét a neten.

A pajtában villámlások után a takaró alól kibukkanó Ectomobile ugyan sokat nem árul el magáról a filmről, azonban a családon belül maradva várhatóan jó kezekbe kerül ezúttal a sokak által kedvelt széria. Annyit elárult Reitman, hogy az első két részt folytatja az új mozifilm, amelyben sok meglepetésre és új karakterre számíthatunk. Azt egyelőre nem tudni, hogy Bill Murray, Dan Aykroyd és Ernie Hudson kap-e benne szerepet (az Egon Spenglert alakító Harold Ramis 2014-ben elhunyt). A trailer végén még annyi kiderül, hogy jövő nyáron kerül bemutatásra az új mozifilm.

LeMon kollégánk mindenesetre még 2015 januárjában megnézte magának a szellemirtók egykori főhadiszállását, épp karácsonyi díszekben állt az épület. (Fotó: Kotschy Gábor)

Új Ghostbusters filmen dolgozik Jason Reitman

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló