Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTFO

A fejlesztők mesélnek a GTFO-ról

A bő tízperces fejlesztői napló mellé egy rakás kép is érkezett.

2019.02.28. 15:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rég hallhattunk a 10 Chambers Collective stúdiójában készülő GTFO-ról. De a csapat most egy új fejlesztői naplóval rukkolt elő, amelyben bő tíz percben mesélnek a játékról.

A videón a fejlesztés menetébe vezetnek be minket egészen a legelső vázlatoktól. Az elmúlt három évben rengeteg változáson esett át a kezdeti koncepció, a fejlesztők többek között sokkal hangsúlyosabbá tették a párbeszédeket is. Ehhez egyfelől egy tapasztalt írót – Adam Gascoine – is megbíztak, aki korábban a The Last of Us és a Doom sztoriján is dolgozott. Emellett a szereplőket profi szinkronszínészekkel szólaltatják meg. A sztorit egyébként nem a szokásos formában tálalják majd, hanem ingyenes frissítések viszik majd előre, így nem lehet majd tudni, hogyan változnak majd a körülmények.

A játékot egyébként kifejezetten a hardcore játékosoknak szánják, akik valóban odafigyelnek a csapatmunkára. Ezt erősíti az is, hogy a küldetések során lényegében végig szűkösek lesznek a készleteink, alig lesz muníciónk és gyógyító csomagunk is. Éppen ezért rá leszünk kényszerülve a lopakodásra és taktikázásra, a rendelkezésünkre álló felszerelések használatára, és az együttműködésre is. Ellenkező esetben senki sem jut ki élve a komplexumból.

Cikkajánló
GTFO próbakör a gamescomon
Mélyen a föld alatt, egy eldugott bázison négy idegen összefog, hogy túléljék a mutáns szörnyek támadását.
» Olvasd el!

A GTFO továbbra sem rendelkezik pontos premierdátummal, de a tervek szerint még a tavasz folyamán, vagyis néhány hónapon belül meg fog jelenni. ■

előző
következő
A fejlesztők mesélnek a GTFO-ról
A fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-rólA fejlesztők mesélnek a GTFO-ról
GTFO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTFO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló