25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a Trine 4: The Nightmare Prince

A negyedik résszel egyszerre egy a teljes sorozatot magába foglaló gyűjtemény is meg fog jelenni.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Frozenbyte stúdió eddig leginkább a Trine trilógiával ért el szép sikereket, habár próbálkoztak más játékokkal is. A 2,5D-s fantasy platformer első két része nagyon jól sikerült, ám a harmadikra talán picit megfáradt a széria. Persze a grafika itt is igazán meseszerű volt, a rejtvények érdekesek, a csaták pedig izgalmasak, csak épp az újdonság maradt ki szinte teljesen a játékból.

De remélhetőleg tanultak ebből a készítők, akik már javában dolgoznak a sorozat negyedik epizódján – jön a Trine 4: The Nightmare Prince. A történet ismét a három főhős – Amadeus, Pontius és Zoya – körül bonyolódik, akiket az Astral Academy azért keres meg, hogy kutassák fel Selius herceget. Őt ugyanis különös rémálmok gyötrik, amelyek apránként kezdenek valósággá válni, és így veszélyeztetik a birodalom békéjét.

A fejlesztők ígérete szerint a régi hangulat és látványvilág tér majd vissza, de azért lesznek újdonságok is. Sokkal összetettebb feladványok, fejleszthető képességek, teljesen átalakított harcrendszer és akár négyfős kooperatív mód is kerül a játékba. Utóbbi azért érdekes, mert alapvetően három hőst ismerünk, de elképzelhető, hogy kapunk egy negyediket is?

A Trine 4: The Nightmare Prince valamikor ősszel fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ugyanekkor kapni fogunk egy a teljes sorozatot magába foglaló, és az első három részt új tartalmakkal feldobó gyűjteményes kiadást is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Trine 4: The Nightmare Prince
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Nice!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)