Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trine 4: The Nightmare Prince

Készül a Trine 4: The Nightmare Prince

A negyedik résszel egyszerre egy a teljes sorozatot magába foglaló gyűjtemény is meg fog jelenni.

2019.03.05. 15:57 | GeryG | kategória: Játék

A Frozenbyte stúdió eddig leginkább a Trine trilógiával ért el szép sikereket, habár próbálkoztak más játékokkal is. A 2,5D-s fantasy platformer első két része nagyon jól sikerült, ám a harmadikra talán picit megfáradt a széria. Persze a grafika itt is igazán meseszerű volt, a rejtvények érdekesek, a csaták pedig izgalmasak, csak épp az újdonság maradt ki szinte teljesen a játékból.

De remélhetőleg tanultak ebből a készítők, akik már javában dolgoznak a sorozat negyedik epizódján – jön a Trine 4: The Nightmare Prince. A történet ismét a három főhős – Amadeus, Pontius és Zoya – körül bonyolódik, akiket az Astral Academy azért keres meg, hogy kutassák fel Selius herceget. Őt ugyanis különös rémálmok gyötrik, amelyek apránként kezdenek valósággá válni, és így veszélyeztetik a birodalom békéjét.

A fejlesztők ígérete szerint a régi hangulat és látványvilág tér majd vissza, de azért lesznek újdonságok is. Sokkal összetettebb feladványok, fejleszthető képességek, teljesen átalakított harcrendszer és akár négyfős kooperatív mód is kerül a játékba. Utóbbi azért érdekes, mert alapvetően három hőst ismerünk, de elképzelhető, hogy kapunk egy negyediket is?

A Trine 4: The Nightmare Prince valamikor ősszel fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ugyanekkor kapni fogunk egy a teljes sorozatot magába foglaló, és az első három részt új tartalmakkal feldobó gyűjteményes kiadást is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Trine 4: The Nightmare Prince
Készül a Trine 4: The Nightmare PrinceKészül a Trine 4: The Nightmare PrinceKészül a Trine 4: The Nightmare PrinceKészül a Trine 4: The Nightmare PrinceKészül a Trine 4: The Nightmare PrinceKészül a Trine 4: The Nightmare PrinceKészül a Trine 4: The Nightmare Prince
Trine 4: The Nightmare Prince
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trine 4: The Nightmare Prince

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2019.03.05. 23:39
Nice!
ajánlott olvasnivaló