Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Death Stranding

Kis csúszásban van a Death Stranding

Bár premierről eddig nem beszéltek a készítők, a maguknak állított határidőktől kissé már elmaradnak.

2019.03.06. 15:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hideo Kojima neve az évek során lassan egybeforrt a Metal Gear szériával, de mióta elváltak útjai a Konamival, egy vadonatúj IP fejlesztésébe fogott. Ez a Death Stranding, amelyről alig tudni valamit, de az eddig látottak alapján is bőven megéri odafigyelni rá. A játék kizárólag PlayStation 4-re készül, és kimondottan neves szereplőgárdát tudhat magáénak: Mads Mikkelsen mellett Guillermo del Toro, Norman Reedus és Troy Baker is közreműködik benne.

A napokban Kojima adott interjút egy japán magazinnak, amelyben elárulta, kissé megcsúsztak a projekttel. Mivel eddig sosem esett szó még hozzávetőleges premierdátumról sem, így nehéz megmondani, hogy ez a csúszás milyen mértékű, és hogyan hathat majd a megjelenésre. Mindenesetre Kojima azt hozzátette, hogy ő maga nem aggódik, hiszen egy ilyen kaliberű játék fejlesztésénél ez szinte természetes jelenség.

Elárulta továbbá, hogy a sztori és az alapvető design már teljes, de a játékmeneten és sok-sok apróságon még rengeteget kell dolgozniuk. Ő maga jelenleg teszteli a játékot és a tapasztalatai alapján terelgeti a csapatot, ad nekik ötleteket, hogy merre tovább. ■

Death Stranding
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Death Stranding

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló