Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Cause 4

Mivel bővül idén a Just Cause 4?

Az Avalanche Studios felfedte Rico kalandjának DLC-terveit.

2019.03.10. 09:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Avalanche Studios egyre több vasat tart a tűzbe. Egyrészt gőzerővel dolgoznak a tavaszra várt Rage 2-n, valamint a hónap vége felé megjelenik a Generation Zero túlélőjátékuk is. Emellett viszont nem feledkeznek meg a stúdiónak hírnevet hozó sorozat legutóbbi részéről, a tavaly decemberben megjelent Just Cause 4-ről sem.

Mivel bővül idén a Just Cause 4?

Bár a játék nem sikerült rosszul, kimondottan jól sem, legalábbis a rajt körül voltak még problémák vele. A fejlesztők viszont szeretnék kihozni a maximumot Rico negyedik kalandjából is, ezért különböző bővítésekkel és DLC-kel igyekeznek feldobni azt. Ezek idei menetrendjét is felvázolták a minap, legalábbis a nyárig terjedő időszakot.

Cikkajánló
Just Cause 4
Újabb kihagyott ziccer, avagy három epizód és tizenkét év után nem itt kellene tartania a sorozatnak.
» Olvasd el!

Ingyenes és fizetős tartalmakra egyaránt számíthatunk a következő hónapokban, az első már meg is érkezett egy frissítés formájában. Ez a Rico Legacy skin, amely a sorozat főhősének harmadik részben látott ruháját takarja. A fejlesztők ígérete szerint a jövőben több hasonló kosztümre is számíthatunk. Az április-májusi időszakban számíthatunk a második ingyenes frissítésre, amely a mostanihoz hasonlóan új tartalommal is kecsegtet a hibajavításokon és az apróbb finomításokon túl. De ezt egyelőre nem leplezték le. Ahogyan az első fizetős DLC tartalmát is homály fedi egyelőre, de az is ebben a periódusban várható.

Mivel bővül idén a Just Cause 4?

A nyarat pedig újabb ingyenes Legacy tartalmakkal, egy újabb fizetős DLC-vel, valamint a havonta frissülő kihívásokkal nyitják meg, utóbbiak teljesítéséért mindig valamilyen exkluzív kozmetikai kiegészítővel jutalmazzák a játékosokat.

A Just Cause 4 tavaly december 4-én jelent meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mivel bővül idén a Just Cause 4?
Just Cause 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Just Cause 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló