Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Control

Control játékmenet-bemutató

Control játékmenet-bemutató A Remedy felfedte a játék előrendelői akcióját is.

2019.03.27. 13:51 | GeryG | kategória: Játék

A Remedy eddig olyan sikercímeket tett le az asztalra, mint az első Max Payne, majd az Alan Wake vagy a legutóbbi Quantum Break. A finn stúdió néhány éve már a következő játékán dolgozik, amely műfaját tekintve a fentiek sorát folytatja, de egyébként eléggé eltér majd tőlük. Ez lesz a Control, amely vadonatúj játékmenet-bemutatót kapott.

A játékban Jesse Fadent alakítjuk, aki elég fura körülmények között válik a szupertitkos FBC, vagyis a Federal Bureau of Control vezetőjévé. Elég fura, ugyanis ez a szervezet a természetfeletti jelenségekkel foglalkozik, korábbi vezetőjét pedig egy Hiss névre hallgató természetfeletti jelenség végezte ki. Ha pedig Jesse épp kéznél volt, hát egy sor fura rituálé útján kinevezték őt a szervezet élére.

Ettől kezdve hősnőnk maga is egy sor természetfeletti erő birtokosává válik, valamint legalább ennyi különleges fegyver is a rendelkezésére áll, hogy felvegye a kesztyűt a Hiss ellen.

Ahogy az a fenti játékmenet-bemutatóból is látszik, tudunk majd repülni, rábírhatjuk akaratunkat más lényekre, tűzgolyókat dobálhatunk, de tárgyakat is mozgathatunk majd az akaratunkkal. Emellett egyedi fegyvereket is kreálhatunk, amelyek szintén jó szolgálatot tesznek majd nekünk. A világ pedig még a Remedyhez mérten is elég szürreálisnak ígérkezik. És persze a video végén azért azt is megmutatták, hogy a stúdió továbbra is ért a pazar grafika és a korrekt fizikai modellezés házasításához.

A Control augusztus 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de már most elő lehet rendelni digitális és dobozos formában is. A dobozos kiadás csak konzolokra lesz elérhető, itt a standard változat mellett lesz egy deluxe verzió is. Ez egy exkluzív fémtokban kap helyet, a játék mellé pedig limitált kiadású képeslapokat is kapunk. A Digital Deluxe Edition viszont kizárólag PlayStation 4-re lesz elérhető. Ebben a játékhoz kapunk egy extra küldetést is Isolation címmel, valamint két extra kosztümöt és fegyvermódosításokat is. Szintén a csomag részét képezi egy előfizetés a játék két későbbi kiegészítőjéhez, a The Foundationhöz és az AWE-hoz. Ezek új helyszíneket, valamint új sztori- és mellékküldetéseket is tartalmazni fognak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Control játékmenet-bemutató
Control játékmenet-bemutatóControl játékmenet-bemutató
Control
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Control

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló