Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Remnant: From the Ashes

Augusztusban jön a Remnant: From the Ashes

A Darksiders egykori fejlesztői looter shooteren dolgoznak.

2019.04.11. 15:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly jelentette be a Darksiders játékokat jegyző Vigil Gamesből kivált fejlesztők által alapított Gunfire Games, hogy új IP-n dolgoznak, ez lesz a Remnant: From the Ashes. Műfaját tekintve egy újabb looter shooterről van szó, amelynek története egy elpusztult világban játszódik. A pusztulást ezúttal mitikus lények hozták el, nekünk is velük kell felvennünk a harcot.

De nem egyedül, mivel az egész játékot háromfős kooperatív módra tervezték. Lesz közelharc, legalábbis amíg bírjuk szuflával, illetve lőfegyverekkel is hadakozhatunk. Elsődleges feladatunk és tennivalónk persze a folyamatos csatázás mellett a felszerelés és a kacatok gyűjtögetése lesz. Ezzel fejleszthetjük majd karakterünket, bővíthetjük arzenálunkat, illetve készíthetünk újabb és újabb felszereléseket. Hogy ezek által még erősebb ellenfeleket győzhessünk le, hogy aztán újra felszereléseket és kacatokat gyűjthessünk. És így tovább.

A Remnant: From the Ashes fejlesztése tehát már folyik egy ideje, de a stúdió besegített a Darksiders 3 elkészítésébe is, így egy picit az utóbbi időben ez a projekt a háttérbe szorult. Ám a legfrissebb hírek szerint már pontos premierdátum is van: eszerint augusztus 20-án kezdődhet a móka PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Remnant: From the Ashes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Remnant: From the Ashes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló