Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trine 4: The Nightmare Prince

Trine 4: The Nightmare Prince fejlesztői napló

A Frozenbyte csapata mesél a játék világáról. A premierkor egy új gyűjteményes csomag is elérhető lesz.

2019.05.17. 12:31 | GeryG | kategória: Játék

A Modus Games még márciusban jelentette be, hogy a Frozenbyte stúdiójában készül a negyedik mesebeli kaland, a Trine 4: The Nightmare Prince. A stúdió eddig három epizódot készített Amadeus, Pontius és Zoya kalandjainak, de az elmúlt bő három évben más projektjeik miatt nem tudták tovább bővíteni a sorozatot.

Idén ősszel viszont újra nekivághatunk egy mesebeli kalandnak, amelynek központjában ezúttal Selius herceg áll. A herceget sötét rémálmok gyötrik, amelyek valamilyen varázs folytán kezdenek testet ölteni.

A stúdió a napokban készített egy új fejlesztői naplót, amelyben a játék világáról mesélnek nekünk. Ez csak az első video egy tervezett sorozatból, amelyben ezúttal egy picit mindenről szó esik a sorozat történetétől kezdve a meseszerű világ megteremtésén keresztül egészen az Ultimate Collectionig.

Mi is az az Ultimate Collection? A Trine 4 őszi premierjekor egy gyűjteményes csomag is elérhetővé fog válni. Ebben a teljes sorozat helyet kap, természetesen mindegyik korábbi részből a felújított, kibővített kiadásokkal. Így, ha eddig kimaradt volna, egy csomagban megkapjuk a Trine Enhanced Editiont, a Trine 2: Complete Storyt, a Trine 3: The Artifacts of Powert és a Trine 4: The Nightmare Prince-t. A gyűjtemény PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz digitális és dobozos formában egyaránt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Trine 4: The Nightmare Prince
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trine 4: The Nightmare Prince

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló