25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A The Sims 4 és a GRID 2 is ingyenes

Előbbit az Originen, utóbbit a Steamen kaparinthatod meg.

Írta: GeryG

A The Sims 4 és a GRID 2 is ingyenes

Szép ez a mai este, ugyanis két játék is ingyenessé vált egy időre! Ráadásul két egymástól tök független, így egészen más közönséget célzó alkotásról van szó, így még nagyobb az esélye, hogy valamelyikre pont neked fáj a fogad.

A The Sims 4-et aligha kell bárkinek is bemutatni, aki valaha is leült már videojátékkal játszani. A sorozat első része még 2000-ben jelent meg, és gyorsan beírta magát a videojátékos történelemkönyvekbe. Az elmúlt közel két évtizedben három számozott folytatást kaptunk (valamint lényegében mindegyikhez tucatnyi kiegészítőt). Az eddigi utolsó epizód 2014-ben jelent meg. Ezt szerezhetitek meg most az Originen teljesen ingyen. Az ajánlat még közel egy hétig tart.

Ha viszont a száguldás szerelmesei vagyunk, akkor a Codemasters 2013-as játéka, a GRID 2 lehet a jó választás. Habár nem lett tökéletes, így is kellemes kikapcsolódást nyújthat az esti órákban egy kis versenyzésre éhes játékosok számára. Nekik azonban most sietniük kell, ugyanis az ajánlat csupán holnap este hétig érvényes a Steamen.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!