25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steamre került a Jumurdzsák gyűrűje

Újra megvásárolható Pierrot-ék kalandjátéka.

Írta: Dino 1 hozzászólás

13 évvel ezelőtt elsősorban Eger városának népszerűsítésére született meg Pierrot játékfejlesztő csapatának, a Private Moon Studiosnak kalandjátéka, a Jumurdzsák gyűrűje. Az anno a CD-ROM megjelenésével megszületett interaktiv filmek stílusát hozta el ez a játék, ugyanakkor 3D gömbpanorámás fotók között bóklászhatunk benne, bejárva Eger városát.

A játékból 2015-ben iOS-es verzió is készült (igaz, abban sokat egyszerűsítettek a filmes részeken, de még így is kb. 1 GB lett a telepítendő program), most pedig újabb helyen bukkant fel a játék: míg dobozos verziót valószínűleg nem nagyon lehet már beszerezni, akit érdekel az időutazós sztori, Steamen 9,99 euróért tudja mostantól megvásárolni a Yoomurjak's Ringet.

Cikkajánló

Jumurdzsák gyűrűje

100 százalékig magyar kalandjáték a Private Moon Studios műhelyéből.

Az angol cím ne tévesszen meg senkit: ez a játék nemzetközi piacra szánt elnevezése, azonban a beszédek továbbra is magyarul vannak - de azért lehetőség van angol feliratot választani hozzá. Viszont fontos megjegyezni, hogy Pierrot ezt írta hozzá megjegyzésnek az oldalán: "A feliratozás és az egyéb szövegek, rejtvények azonban csak angolul működnek, így némi angol nyelvismeret nem árt ehhez a verzióhoz."

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Jumurdzsák gyűrűje

Platform:

Fejlesztő: Private Moon Studios

Forgalmazó: seven m

Megjelenés: 2006. október 30.

Minimális rendszerigény: 800 MHz-es processzor, 128 MB RAM, DVD-ROM, 32 MB-os DirectX 9.0 kompatibilis 3D kártya, 5,4 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Lacko
Lacko [11512]
De rohadt jó hír és épp időben! Irány Eger!!!
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)