Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jumurdzsák gyűrűje

Steamre került a Jumurdzsák gyűrűje

Újra megvásárolható Pierrot-ék kalandjátéka.

2019.05.23. 22:12 | szerző: Dino | kategória: Játék

13 évvel ezelőtt elsősorban Eger városának népszerűsítésére született meg Pierrot játékfejlesztő csapatának, a Private Moon Studiosnak kalandjátéka, a Jumurdzsák gyűrűje. Az anno a CD-ROM megjelenésével megszületett interaktiv filmek stílusát hozta el ez a játék, ugyanakkor 3D gömbpanorámás fotók között bóklászhatunk benne, bejárva Eger városát.

A játékból 2015-ben iOS-es verzió is készült (igaz, abban sokat egyszerűsítettek a filmes részeken, de még így is kb. 1 GB lett a telepítendő program), most pedig újabb helyen bukkant fel a játék: míg dobozos verziót valószínűleg nem nagyon lehet már beszerezni, akit érdekel az időutazós sztori, Steamen 9,99 euróért tudja mostantól megvásárolni a Yoomurjak's Ringet.

Cikkajánló
100 százalékig magyar kalandjáték a Private Moon Studios műhelyéből.
» Olvasd el!

Az angol cím ne tévesszen meg senkit: ez a játék nemzetközi piacra szánt elnevezése, azonban a beszédek továbbra is magyarul vannak - de azért lehetőség van angol feliratot választani hozzá. Viszont fontos megjegyezni, hogy Pierrot ezt írta hozzá megjegyzésnek az oldalán: "A feliratozás és az egyéb szövegek, rejtvények azonban csak angolul működnek, így némi angol nyelvismeret nem árt ehhez a verzióhoz." ■

Jumurdzsák gyűrűje
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jumurdzsák gyűrűje

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2019.05.24. 08:09
De rohadt jó hír és épp időben! Irány Eger!!!
ajánlott olvasnivaló