Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

Mobil platformokra jön a Tom Clancy’s Elite Squad

Végre visszatér Sam Fisher, csak épp nem úgy, ahogy sokan szeretnék…

2019.06.11. 00:56 | GeryG | kategória: E3 2019

Nos, a Ubisoft idei E3-as show-jával mélyen alulmúlta önmagát, hiszen eleve elég kevés játék volt porondon, újdonságokból meg még kevesebb. A rajongók által évek óta várt régi sorozatok újbóli eljövetelére tovább várhatnak még legalább egy évet.

Azért persze akadtak bejelentések is, ilyen volt például a Tom Clancy’s Elite Squad, amely kizárólag mobil platformokra készül és csapatalapú szerepjáték lesz. A dolog érdekessége, hogy a hősök a többi Tom Clancy játékból érkeznek: A The Division ügynökei, a Rainbow Six kommandósai, a Ghost Recon gyilkosai és persze Sam Fisher a Splinter Cellből. Az ő új kalandjaira is tovább kell várnunk, úgy tűnik… Az Elit Squadban egyszemélyes kampányt és multiplayer módot is kapunk, a játékmenet pedig gyors tűzpárbajokról szól, amelyben a képességekre és a felszerelésünk adottságaira épülő jól időzített taktika vezethet győzelemre.

A Tom Clancy’s Elit Squad egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a hivatalos oldalon elő lehet már rá regisztrálni, cserébe megkapjuk a Ghost Recon Breakpoint ügyeletes gonosztevőjét is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló