Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

CastleStorm II

Folytatást kap év végén a CastleStorm

És újabb stílust is kevernek az eddigi recepthez.

2019.06.14. 23:52 | Dino | kategória: E3 2019

Számos flipperjátékuk (és egy-két más stílusú kiruccanás) után 2013-ban ismét egy újabb játékstílusban tette próbára magát a hazai Zen Studios. A CastleStorm egyfajta tower defense játék, amelybe azonban más elemeket - várostromot és hack-and-slash akciót - is belepakoltak. Ezt tevezik most überelni az év végére várható folytatással.

A CastleStorm II-ben visszatérhetünk a korábban megismert hős lovagokkat, griffmadarakat és varázslónőket felvonultató, középkori fantasy világba, ahol új ellenségek várnak ránk. Sírból kikelt gyilkos zombik, fejnélküli lovasok és hasonló szörnyűségek - mindegy, mik, a lényeg, hogy korábban még halottak voltak.

Hat kampány vár majd ránk a játékban, kiemelt újdonságként pedig körökre osztott stratégiai elemeket kevernek a már eddig is igencsak vegyes mixbe.

A CastleStorm II az év végén jelenik meg, PC-re (az Epic Games Store-ban), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Cikkajánló
A flipperek és egy-két kitérő után ismét egy újabb stílusba tett kiruccanást a hazai Zen Studios.
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Folytatást kap év végén a CastleStorm
Folytatást kap év végén a CastleStormFolytatást kap év végén a CastleStormFolytatást kap év végén a CastleStormFolytatást kap év végén a CastleStormFolytatást kap év végén a CastleStormFolytatást kap év végén a CastleStorm
CastleStorm II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
CastleStorm II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló