Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

After the Fall

Osztott világú VR-akció lesz az After the Fall

Az Arizona Sunshine fejlesztői ezúttal is a zombikban látják a siker zálogát, ám ezúttal egy fagyos alternatív Los Angeles utcáin.

2019.06.15. 20:55 | GeryG | kategória: E3 2019

Az Arizona Sunshine egyike a legismertebb VR-játékoknak, amely végül is szép sikereket aratott. A fejlesztő Vertigo Games a tuti receptet választotta: napsütötte környezet, egy kisebb seregnek elegendő arzenál és muníció, valamint minden irányból zombik seregei.

A stúdió most valami hasonlón ügyködik, ám az After the Fall a sivatagos arizonai környezetet egy fagyos Los Angelesre cserélte. A történet szerint a ’80-as években az egyre vadabb designer drogok lassan egy új mutálódott fajt hoztak létre, amely szépen le is tarolta az emberiséget, a civilizációt pedig romba döntötte. Akadtak viszont néhányan, akik immunisak voltak a fertőzésre, ők vették fel a harcot a lényekkel. Mi is egy ilyen túlélőt alakíthatunk majd jó két generációval az első incidensek után.

Az After the Fall egy kooperatív módra kihegyezett multiplayer VR-lövölde lesz, de persze kapunk szóló lehetőséget is. A játékmenet most is a pörgős VR-akcióra épül, ehhez fejleszthető és bővíthető arzenált is kapunk. A fejlesztők ígérete szerint a sztori teljesítése után sem kell a polcra száműznünk a játékot, hiszen az „endgame” rész is tele lesz izgalmas kihívásokkal és csatákkal.

Az After the Fall egyelőre csak PC-re készül, valamikor 2020-ban jelenhet meg Oculus Riftre, de a bétára már most is lehet jelentkezni a hivatalos oldalon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Osztott világú VR-akció lesz az After the Fall
Osztott világú VR-akció lesz az After the FallOsztott világú VR-akció lesz az After the FallOsztott világú VR-akció lesz az After the FallOsztott világú VR-akció lesz az After the FallOsztott világú VR-akció lesz az After the Fall
After the Fall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
After the Fall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló