Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2019

Twin Mirror

2020-ra csúszott a Twin Mirror

A Dontnod ígéretes akció-kalandjátéka ráadásul a premier utáni első évben kizárólag az Epic Games Store-ban lesz elérhető PC-re.

2019.06.15. 22:03 | GeryG | kategória: E3 2019

Az eredeti tervek szerint még idén megérkezett volna PC-re és konzolokra a Dontnod következő játéka, a Twin Mirror. Ám az E3 alatt kiderült, hogy ezt a dátumot nem tudja tartani a stúdió.

A Twin Mirror története Samről, az oknyomozó riporterről szól, aki sok-sok év után gyerekkori barátja temetésére érkezik vissza szülővárosába. Ott azonban az érkezése másnapján véres ingben és emlékek nélkül ébred, így nem marad más, mint a nyomozás, hogy kiderítse, mi is történt az előző éjszaka.

A stúdióra jellemző egyedi játékmeneti megoldásokkal operáló kalandjáték tehát az első tervek szerint még idén megjelent volna, viszont ehelyett csak valamikor 2020-ban számíthatunk az első epizód premierjére (mivel ez is egy epizódokra bontott kaland lesz). A kiadásért felelő Namco Bandai emellett azt is bejelentette, hogy a játék PC-n a premiertől számított első évben kizárólag az Epic Games Store-ban lesz megvásárolható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Twin Mirror
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Twin Mirror

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2019.06.16. 09:38
Akkor a Namco Bandai és a Dontnod is megy a kispadra nálam. Pedig a Dontnod Life is Strange első részével nagyon magasra tette a mércét, de annak az előzményével és a folytatásával már elkezdte elásni magát.
Pedig még hangoztatták is a Life is Strange sikere után hogy nem lesz gond ha egyszerre több címen is dolgoznak...aham, persze.
ajánlott olvasnivaló