Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Final Fantasy VII Remake

Ezért lesz kisebb melle Tifának a Final Fantasy VII Remake-ben

Egy külön részleg foglalkozik ilyen és ehhez hasonló részletekkel a Square Enixnél.

2019.06.20. 08:30 | szerző: Dino | kategória: Játék

Még ha nem is feltétlenül mindenki örült annak, hogy megújult harcrendszert kap a Final Fantasy VII Remake, abban biztosan nagy az egyetértés, hogy lélegzetelállító képsorokat láthattunk az E3 során a végre újra felszínre került újrakiadásból.

Azonban a napokban mégse erről folyik a diszkurzus netszerte, hanem arról, hogy miért lesz kisebb a melle a női főszereplőnek, Tifának. Az eredeti, 1997-es játékbeli karaktert és a mostani trailerekben látható Tifát összehasonlítva ugyanis egyes rajongók ezt a megállapítást tették. A Square Enix azonban reagált is a témára.

Ezért lesz kisebb melle Tifának a Final Fantasy VII Remake-ben

A cégnél egy etikai részleg foglalkozik az ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel, többek közt annak érdekében, hogy játékaik megfeleljenek a különböző régiók szabályzataival, mint amilyen például a PEGI vagy az ESRB. Ők hozták meg a döntést arról is, hogy "korlátozni" kell Tifa mellkasméretét, máskülönben a harci jelenetekben "természetellenesnek" tűnne. Mint a remake fejlesztését igazgató Tetsuya Nomura elmondta, Tifának atletikus külsőt szerettek volna, rendes hasizommal, de ugyanakkor megtartva az ikonikus ujjatlan felsőt és fekete miniszoknyát.

Ezért lesz kisebb melle Tifának a Final Fantasy VII Remake-ben

Néha úgy érezni, hogy a fejlesztők - vagy inkább a rajongók? - teljesen felesleges, sokszor ártalmatlannak tűnő részletekbe feledkeznek bele egy-egy játék kapcsán. Mit gondoltok, tényleg fontosak ezek? Vagy csak azért kerülnek elő, hogy a sajtó minél többet foglalkozhasson egy-egy alkotással? :-) ■

Final Fantasy VII Remake
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Final Fantasy VII Remake

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló