Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WARSAW

Őszi dátumot kapott a Warsaw

A világháborús oldalnézetes taktikai-szerepjáték szeptemberben érkezik.

2019.07.06. 10:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavasszal jelentette be a Game Company kiadó, hogy a Pixelated Milk stúdiójában készül a WARSAW. A bejelentés mellé egy egész hangulatos előzetes is társult, ám hamar kiderült, hogy a játékmenetnek vagy a látványvilágnak nem sok köze lesz az abban látottakhoz. A Warsaw ugyanis egy oldalnézetes taktikai-szerepjáték, amely grafikájában a Darkest Dungeont idézi.

A játékban a megszállt Lengyelországban vehetjük fel a harcot a nácik ellen a helyi ellenállást irányítva. Az utcákon, a rommá lőtt házak között csaphatunk össze velük, az elesett társainkat pedig újoncok toborzásával pótolhatjuk. Persze minél több csatát túlélnek, annál képzettebbek és keményebbek lesznek, végül igazi veteránokká is válhatnak. Amikor épp nem a katonákkal hadakozunk, a civilekkel kell törődnünk, illetve időnként az egész ellenállás sorsát befolyásoló – gyakran igen nehéz – döntéseket is hoznunk kell. Mivel a játékban mindenki halandó, az elesett bajtársainkat nem lehet visszahozni, a haláluk pedig hatással van a többiek moráljára is.

A WARSAW a szerepjátékok és stratégiai játékok érdekes egyvelegének ígérkezik, amely a napokban pontos premierdátumot is kapott. Eszerint az ellenállás szeptember 4-én kezdi meg működését PC-n, míg PlayStation 4-en és Nintendo Switchen valamikor az év későbbi szakaszában. ■

WARSAW
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WARSAW

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló