Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare Tamagunchi

A multiplayer módban nyújtott teljesítményünkkel tarthatjuk életben a kis lényt.

2019.08.07. 15:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Infinity Ward érdekes ötlettel állt elő az ősszel érkező Call of Duty: Modern Warfare kapcsán. Miután néhány nappal ezelőtt bemutatták a játék multiplayer módját, most arról érkezett hír, hogy ehhez kapunk egy… Tamagotchit is. Pontosabban Tamagunchit.

A multiplayer módban és a spec ops módban a karakterünk csuklójára lesz erősítve egy apró kütyü, amely a mai trendekkel ellentétben nem a zenelejátszót fogja vezérelni, és még a pulzusunkat sem méri. Ehelyett a PC (vagy a konzol) valós idejét fogja mutat, illetve egy apró kis állatkának ad otthont. Ezt a lényt pedig a többjátékos módban elért eredményeink, egészen pontosan az ölések fogják életben tartani és fejleszteni. Ha pedig nem vagyunk elég ügyesek vagy csak egyszerűen nem játszunk elég gyakran a multival, akkor a kis lény elpusztul.

Cikkajánló
Pörgös trailer a Call of Duty: Modern Warfare multiplayer részéről
Októberben érkezik a széria legújabb darabja.
» Olvasd el!

A fejlesztők egy másik érdekes hírrel is szolgáltak a minap: hamarosan a multiplayer módhoz hasonlóan az egyszemélyes kampányhoz is kapunk egy játékmenet-bemutatót. Hogy pontosan mikor, azt nem árulták el, de mivel két hét múlva már itt is a gamescom, jó eséllyel ekkor kapjuk meg az új előzetest.

A Call of Duty: Modern Warfare október 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Call of Duty: Modern Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló