Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trine 4: The Nightmare Prince

Trailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare Prince

Amadeus, Pontius és Zoya októberben indul negyedik kalandjára.

2019.08.12. 15:25 | GeryG | kategória: Játék

A Frozenbyte némi kitérő után idén újra visszatér legnépszerűbb sorozatához, készül a Trine 4: The Nightmare Prince. A játék természetesen ismét az első három epizód hőseit, Amadeust, Pontiust és Zoyát követi majd egy újabb kalandon, ahol ezúttal a megátkozott Selius herceg keveri a kulimászt a birodalomban. Szegény hercegünk ugyanis, amint álomra hajtja a fejét, a rémálmaiban szereplő lények mind életre kelnek és pusztulással fenyegetik a világot.

A fejlesztők ígérete szerint ez lesz a sorozat eddigi legnagyobb epizódja, amely nem csak hosszabb játékidőt, de összetettebb játékmenetet is ígér. Új ellenségek, új fejtörők és új kooperációs lehetőségek is lesznek, de megújul a harcrendszer is.

A Trine 4 a napokban új előzetest, abban pedig pontos premierdátumot kapott. Ebből kiderül, hogy mind a negyedik epizód, mind az Ultimate Edition október 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Az Ultimate Edition azoknak lehet igazán érdekes ajánlat, akiknek eddig valamiért kimaradt a teljes Trine sorozat. Ebben ugyanis mind a négy epizód helyet kap, az első kettő természetesen a felújított kiadásában. Emellett megkapjuk a sorozat összes zenéjét, valamint a negyedik epizód digitális art bookját is, illetve egy valódi térképet is a Trine 4 világáról. Aki pedig előrendeli a játékot, megkapja hozzá a Toby’s Dream DLC-pályát is, amelyben Toby, a kutya lesz a főszereplő. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Trailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare Prince
Trailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare PrinceTrailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare PrinceTrailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare PrinceTrailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare PrinceTrailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare PrinceTrailerben kapott dátumot a Trine 4: The Nightmare Prince
Trine 4: The Nightmare Prince
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Trine 4: The Nightmare Prince

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló