25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szeptemberben eltűnik az Xbox Live-ról a Forza Motorsport 6

A Microsoft többé nem árulja a szimulátort és kiegészítőit, de utóbbiakat addig legalább szinte ingyen lehet megszerezni.

Írta: GeryG

2015-ben jelent meg a Forza Motorsport 6 Xbox One-ra a sorozat azon epizódjaként, amellyel a Microsoft végre nyitott a PC-s játékosok felé is. A hatodik rész egy évvel a konzolos premier után Forza 6: Apex címmel jelent meg PC-re, az ezt követő epizódok (beleértve a Forza Horizon részeket is) már mind multiplatform játékok.

A Microsoft úgy érezte, hogy itt az ideje végleg nyugdíjba küldeni az immár négy éves játékot. Ezért bejelentették, hogy szeptember 15-től eltűnik az Xbox Live online áruházából, sem az alapjáték, sem annak kiegészítőit, DLC-it nem lehet majd többé megvásárolni. Természetesen azok, akiknek már megvan a játék vagy még a határidő előtt vásárolják meg, azok később is bármikor hozzáférnek majd.

A Microsoft a hátra lévő szűk egy hónapban jelentős, 95%-os kedvezményt ad a játék DLC-it egyben kínáló Complete Add-Ons Collection csomagra, amely így az eredeti 99,99 dollár helyett csak 4,99 dollárba kerül. Sajnos az alapjátékra nem vonatkozik az ajánlat, az továbbra is teljes áron szerezhető be.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Forza Motorsport 6

Platform:

Fejlesztő: Turn10

Kiadó: Microsoft

Megjelenés: 2015. szeptember 18.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!