Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Cyberpunk 2077

Később akár multiplayer móddal is bővülhet a Cyberpunk 2077

Még nem vetették el a fejlesztők ezt a lehetőséget.

2019.08.22. 16:56 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2019

Egy hír félrefordításának köszönhetően került ki először a netre olyan információ, miszerint a CD Projekt RED multiplayer részt is tervez a Cyberpunk 2077-hez. Aztán elárulták, hogy a wroclawi 40 fős részleg csak kutatás-fejlesztési feladatokat végez. Az Eurogamernek a gamescom alatt adott interjú során azonban ennél több is kiderült.

A senior concept artist munkakörben dolgozó Marthe Jonkers ugyanis elmondta, hogy egy kis csapat valóban azt vizsgálja, hogy hogyan lehetne multiplayer módot adni a játékhoz, de egyelőre csak a kutatás-fejlesztési fázisnál tartanak. Nincs rajtuk semmi nyomás, nem kell olyan dolgot csinálniuk, ami nem tűnik jónak játékmenet szempontjából – azaz ha úgy látják, nem passzol a játékhoz a multi, akkor nem lesz belőle semmi. Semmi olyat nem szeretnének kiadni a kezük közül, ami a The Witcher játékokkal magasra tett lécet nem éri el. „A fejlesztés fő iránya azonban továbbra is az egyszemélyes rész, ez lesz az, amit 2020-ban megkaptok.” – mondta Jonkers.

Azt is megtudhattuk, hogy a Cyberpunk 2077-en dolgozó csapat kb. duplája annak, mint amennyien a The Witcheren dolgoztak – jelenleg mintegy 400-an vannak a CD Projekt RED-nél. A nagyobb létszám segítségével pedig az új játékkal igyekeznek még tovább menni a játékmenetbeli szabadság terén. „A The Witcherben ott volt Geralt, és ezzel a karakterrel, harcstílusával, kapcsolataival és hátterével voltál végig. Ebben a játékban megadjuk a karaktereddel kapcsolatos szabadságot is, megválaszthatod, milyen kapcsolatokba kerülsz, a sztori pedig szerteszét ágazik, többféle lehetséges befejezés felé haladva. A csapat sokkal ambiciózusabb, ugyanakkor sokkal nagyobb is.” - fejtette ki Jonkers. ■

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló