Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077

Háromféle eredettörténet lesz a Cyberpunk 2077-ben

És két másik cyberpunk projekt is fut a CD Projekt RED-nél. (Frissítés: mégsincs három projekt.)

2019.07.02. 11:00 | szerző: Dino | kategória: Játék

A VG247 az E3 után további infók birtokába jutott a Cyberpunk 2077-ről, konkrétan a küldetések vezető designerétől, Paweł Saskótól. Az derült még ki a játékról, hogy főhősünk, V megalkotásakor háromféle eredettörténet - vagy ahogy ők hívják, életút - közül választhatunk.

Választásunk meghatározza kiindulási helyünket, és a történet hátterét is. A három lehetőség a Nomad, a Corpo és a Street Kid, de egyelőre bővebben nem fejtette ki Sasko, hogy ezek milyen különbségeket jelentenek pontosan, mivel a történetről nem szeretett volna többet elárulni előre.

Nemrég az is kiderült, hogy a játékban nem lesz morális rendszer, döntéseinknek hatása lesz a későbbi fejleményekre, azonban a The Witcher játékokhoz hasonlóan nem lesz egyértelműen jó vagy rossz döntés, simán választhatjuk a skála köztes értékeit.

Mindemellett azt is megtudhattuk a napokban, hogy a lengyelek a Cyberpunk 2077 mellett két másik játékon is dolgoznak, amelyek ugyanebben az univerzumban játszódnak. Ezek egyike meg nem erősített hírek szerint egy multiplayer mód lesz - ezen állítólag egy 40 fős csapat dolgozik Wroclawban.
FRISSÍTÉS: A CD Projekt RED cáfolta ezt az értesülést, mint kiderült, egy lengyel interjúból téves fordítás miatt kezdett terjedni ez a hír.

Cikkajánló
Kiegészítőkkel bővülhet később a Cyberpunk 2077
De természetesen egy teljes történetet kapunk az alapjátékkal.
» Olvasd el!

A nagy érdeklődésnek köszönhetően folyamatosan jönnek az újabb és újabb kisebb-nagyobb hírek a Cyberpunk 2077 kapcsán, így például kiderült, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan várhatóak nagyobb fizetős bővítések is hozzá, akár gyilkolás nélkül is végigjátszhatjuk, nemrég pedig cosplayversenyt hirdetett a CD Projekt RED.

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.
Ha érdekel a játék, csatlakozz Facebookon a Cyberpunk 2077 Hungary csoporthoz!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Cyberpunk 2077
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cyberpunk 2077

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló