Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

3 Minutes to Midnight

Kickstarter gyűjtés indult a 3 Minutes to Midnight fejlesztésére

Klasszikus point-and-click kalandjátékon dolgozik egy indie csapat.

2019.10.11. 08:22 | szerző: Dino | kategória: Játék

A barcelonai Scarecrow Studio egy 2016-ban alapított kis indie csapat, mindössze 12 fővel. Első játékukról, a 3 Minutes to Midnihtról egy évvel ezelőtt írtunk először. A tucatnyi fejlesztő egy klasszikus kalandjátékon dolgozik, amelyet idén terveztek kiadni, de rájöttek, hogy a megfelelő minőség eléréséhez még egy kis időre - és forrásra - van szükségük, így a megjelenést jövő évre tolták, most pedig Kickstarter-kampányt indítottak a szükséges 50 ezer euró összegyűjtésére.

A sztori az 1940-es évek végén játszódik, főhősünk Betty Anderson, akit egy hatalmas robbanás zaja ébreszt - azt azonban nem tudja, hogy kicsoda ő és hol van. Az amnézián kívül azonban más baja is lesz még: a város lakói közül ugyanis senki se az, akinek látszik. Találkozunk még egy ambiciózus polgármesternővel, Eliza Barrettel (a második játszható karakterrel), eljutunk egy titkos katonai bázisra, de képbe kerül a maffia is. A játékmenetbe a frissen kiadott, közel negyedórás videóban pillanthatunk be.

A 3 Minutes to Midnight humoros történetet, 4K-s grafikát, a döntési helyzeteknek köszönhetően többféle befejezést, és egyszeri végigjátszással is legalább 12 órányi kalandozást ígér. Ha összejön a szükséges keret, 2020 tavaszán vagy nyarán számíthatunk a játék megjelenésére, első körben PC-n, de később konzolos verzió is várható. ■

3 Minutes to Midnight
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
3 Minutes to Midnight

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2019.10.12. 01:20
Fun fact: az első női polgármestert Angliában Elizabeth Garrett Andersonnak hívták. Vajon honnan szerezték a készítők az ihletet a szereplők elnevezésére?... :-)
ajánlott olvasnivaló