Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Darksiders Genesis

Pontos dátumot kapott a Darksiders Genesis

PC-re még idén, konzolokra jövő év elején érkezik a folytatás.

2019.10.24. 12:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Airship Syndicate stúdió is beszállt a Darksiders széria fejlesztésébe, ám ők egy kissé más stílusban gondolkoznak. A Darksiders Genesis ugyanis szakítva az első három rész hátsó nézetes játékmenetével, felülnézetből adja át nekünk a gyeplőt. Az apokalipszis lovasai közül pedig War, Death és Fury után ezúttal Strife bőrébe bújhatunk majd, aki lőfegyverekkel szerez érvényt akaratának.

Az új epizód nem csak a kameranézet terén hoz újat a sorozatba, hiszen első alkalommal játszhatunk majd egy barátunk oldalán online és helyi kooperatív módban. Társunk az első rész főhősét, Wart irányíthatják. Ha viszont egyedül kívánunk nekivágni a kalandoknak, akkor a két karakter között bármikor szabadon válthatunk, így szituációtól függően használhatjuk ki kettejük különleges képességeit.

A Darksider Genesis a napokban végre pontos premierdátumot is kapott. Első körben csak PC-re és Stadiára fog megjelenni, méghozzá december 5-én. Ezt követi majd 2020. február 14-én a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch változat. ■

Darksiders Genesis
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Darksiders Genesis

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló