Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Fallout 76

Fallout 76 – van még lejjebb is? Bethesda: VAN!

A kiadó eddig is szorgosan kalapálta befelé a szögeket a játék koporsójába, de most még egy tonna betont is öntött rá...

2019.10.25. 11:07 | GeryG | kategória: Játékhírek

Azt hiszem, az utóbbi évek egyik legnagyobb buktáját nyugodt szívvel a Bethesdának írhatjuk fel. A tavaly megjelent Fallout 76 finoman szólva is egy botrányos játék lett. A készítők azt gondolták, milyen frankó ötlet, ha csak a játékosok töltik meg élettel a játékot. Végül is, kevesebbet kellett vacakolni holmi NPC-k lemodellezésével és programozásával.

Aztán a premier után jöttek az újabb és újabb fiaskók. A gagyi nejlonzsák a vászontáska helyett. A még gagyibb műanyag flakon az üveges Nuka Dark rum helyett. A leggagyibb műbőr hatású dzseki is megvolt. Személyes adatok kiszivárogtatása? Pipa.
Ha valaki azt hinné, hogy a Bethesda tanult a hibáiból, de legalábbis inkább megpróbálja menteni a menthetőt, hát az téved. A napokban ugyanis kirobbant a legújabb botrány.

Cikkajánló
Újabb balhé a Fallout 76 körül: gagyi nejlonzsákot adtak a gyűjtői pakkban
Pedig vászontáskát ígértek a Power Armor Edition meghirdetésekor...
» Olvasd el!

A játékosok nagyjából a premier óta könyörögnek a készítőknek, hogy tegyék lehetővé a privát játékot, vagyis minden játékos játszhasson tök egyedül (vagy csak a barátaival) anélkül, hogy bárki más belepiszkíthatna a szórakozásába. Nos, a Bethesda hallgat a rajongóira. Csak épp ebben megint nincs semmi köszönet.

A kiadó bejelentette a Fallout 1st prémium előfizetést a játékhoz. Aki kicsengeti érte az évi 99 dollárt, az a következőket kapja érte:

  • Private Worlds – végül is csak ezért könyörögtek a játékosok, nem igaz?
  • Scrapbox – végtelen tárhely a barkácsoláshoz szükséges nyersanyagoknak
  • Survival Tent – hurcolható túlélősátor, ami gyorsutazási pontként is üzemel
  • Atoms – havi 1650 kredit, amit elverhetünk a megfelelő árusnál
  • Ranger Armor Outfit – ikonikus Fallout kosztüm csak a tagoknak
  • Icons & Emotes Pack – egy rakás exkluzív ikon és emóció csak a tagoknak

Összegezve: a Bethesda elérhetővé tesz egy sor olyan tartalmat, ami talán valamelyest menthetné az így is ezer sebből vérző játékot, de teszi ezt az egyébként is tízezrekbe kerülő játékhoz csapott havi vagy éves előfizetéses prémium szolgáltatás formájában…

És a legszebb az egészben, hogy a Fallout 1st szolgáltatás többe kerül, mint az Xbox Game Pass, utóbbiban pedig benne van a frissen megjelent The Outer Worlds is, ami egy árnyalattal sokkal jobban sikerült, mint a Fallout 76… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló