Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mindössze 53 gramm a Cooler Master MM710 egér

Mindössze 53 gramm a Cooler Master MM710 egér

A világ egyik legkönnyebb gamer egere ez a modell.

2019.11.06. 10:31 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ha úgy nézzük, újabb verseny indult a gyártók között gamer perifériák terén. Ezúttal a "legkönnyebb egér" címért folyik a küzdelem, és a Cooler Master új modellje elég jó helyen áll. Az MM710 ugyanis mindössze 53 grammot nyom a mérlegen (kábel nélkül nézve).

A súlycsökkentést a műanyag váz méhsejtrácsszerkezetű kialakítással érték el: az egér felülete lyukacsos, a méhek által is használt formának köszönhetően azonban masszív marad. A belső rész emiatt persze por- és cseppálló, hogy ne legyen gond egy-egy kisebb balesetnél se vele.

Mindössze 53 gramm a Cooler Master MM710 egér

A szimmetrikus kialakítású egérben 16 000 dpi-s Pixart optikai érzékelő található (PMW 3389), a fő gombok pedig 20 millió kattintásra hitelesített Omron kapcsolók. Az egér alján alacsony tapadási tulajdonságú PTFE talp található az optimális siklás érdekében.

A Cooler Master MM710 16900 forintos ajánlott végfelhasználói áron kapható.

Mindössze 53 gramm a Cooler Master MM710 egér

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

RAI*DEN
RAI*DEN 2019.11.06. 11:51
Na ebben az alműfajban engem elfelejthetnek. Gamer egér részemről oké, de a minél könnyebb variáns semennyire sem érdekel. Már egy jó ideje egy logitech g502 proteus core egeret nyúzok, aminél rögtön a legelső feladatom volt a létező legtöbb súly belehelyezése(ahogy az azt megelőző MS Sidewinder egeremnél is). Szerintem egy "nehéz" egérrel könnyebb precíz mozdulatokat végezni, mint nagyon könnyű egerekkel. Persze gondolom ez is megszokás kérdése...
-Jozef-
-Jozef- 2019.11.06. 17:49
Megszokás és leginkább sensitivity kérdése. Multi FPS-hez, alacsony szenzivel jobb a csuklónak egy könnyű egér, mint egy féltéglát rángatni.

Így ránézésre az érdekelne inkább, hogy a lyukacsos dizájnon átszűrődő fény vajon mennyire befolyásolhatja a szenzort? De remélhetőleg erre a mérnökök is gondoltak.
ajánlott olvasnivaló