Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Terminátor diadalútja

2003.07.31. 19:14 | Dino | kategória: Mozi

Miközben Arnold Schwarzenegger a Terminátor szerepében mindent elkövet, hogy megmentse a világot a hódító gépek vasmarkából, ő maga ellenállhatatlanul tör előre, és hódít, amerre jár. A Terminátor 3. – A gépek lázadása (hazai bemutató: augusztus 21.) az elmúlt hetekben sikeresen bizonyította az egész világon, hogy a Terminátor név fantasztikus vonzerőt jelent. Az már nem kérdés, hogy Arnold Schwarzenegger-film az elmúlt 9 évben nem hozott ekkora bevételt, és az is valószínű, hogy a T3 végül minden idők legsikeresebb Schwarzenegger-mozija lesz.
A nemzetközi fogadtatás legalább is ezt jelzi: Indiában, a világ egyik legnagyobb filmfogyasztó országában minden idők harmadik legsikeresebb premierje volt a hétvégén a T3-é; a hétvégi premieradatok alapján az abszolút mozisikerek listáján most már Dániában, Svájcban, Mexikóban, Hollandiában és Portugáliában is dobogós a film.
És jó néhány nagy piac még hátravan: Angliában, Németországban és Spanyolországban például ezen a héten kezdi hódítóútját a T3. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló