Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Wrath: Aeon of Ruin

Jól teljesít a Wrath: Aeon of Ruin korai változata

A Quake szellemi örökösének kikiáltott játék korai változata néhány napja érhető el a Steamen, ahol eddig pozitív véleménnyel vannak róla.

2019.11.26. 14:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még tavasszal jelentette be a 1C Company, hogy a KillPixel stúdiójában új játék készül, méghozzá a Wrath: Aeon of Ruin. Ezt a készítők egyszerűen csak a Quake szellemi örökösének tartják, ami annak fényében nem is meglepő, hogy a grafikus motor is ugyanaz a két – egymástól időben nagyjából két évtizednyire lévő – játék alatt.

Ez természetesen a látványvilágon is meglátszik, amely tényleg a régi idők mai szemmel nézve kezdetleges FPS-eit idézi, ezzel pedig jócskán szűkít is a célközönségen. Csakhogy ez a célközönség nagyon jól szórakozik a játékkal, pontosabban annak a napokban megjelent korai változatával. Legalábbis ezt mutatja, hogy az első párszáz szavazat alapján 87%-os tetszési indexszel rendelkezik a játék a Steamen.

A korai változatban a három világból egyelőre csak az egyik két pályája érhető el, de ez a jövőben folyamatosan bővülni fog: új pályák, fegyverek, ellenségek, és ereklyék is várhatók. A premier alkalmából egy új előzetest is összedobtak a készítők. Arról egyelőre nincs hír, hogy a teljes kiadás mikor jelenhet meg.

Cikkajánló
Nightmare Reaper, Wrath és Prodeus – a Doom és Quake nyomdokain
Újabb retro-FPS körkép Zoo_Lee kollégánktól.
» Olvasd el!

Wrath: Aeon of Ruin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wrath: Aeon of Ruin

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló