Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

Méretes frissítést kapott a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

A rengeteg hibajavítás és finomhangolás mellett számos korábban Skell Credithez kötött kozmetikai elemet is ingyenessé tettek.

2019.11.27. 14:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoftnak is bőven van még dolga legutóbbi nagy játéka kapcsán, ugyanis a Red Dead Redemption 2-höz hasonlóan a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint premierje sem épp úgy sikerült, ahogy azt előzetesen tervezték. Csak épp itt egészen más jellegű problémák merültek fel, a legtöbb kritika a játékmenetet érte.

A francia kiadó tett is egy ígéretet, hogy apránként minden csorbát kiköszörülnek, és mindent megtesznek, hogy egy jó játékot kovácsoljanak a kezdetben több sebből is vérző alkotásból. Ezen az úton haladva érkezett meg a napokban a legújabb, 1.0.3.1-es frissítés, amely ismét rengeteg változtatást hozott magával. Az egyik leglátványosabb újdonság a karakterszerkesztő részt érinti. Itt eddig rengeteg kozmetikai kiegészítőt csak Skell Tech kreditekért lehetett megkaparintani.

Ezek egy részét (összesen negyven darabot) most ingyenessé tették, vagyis mindenki sokkal részletesebben átalakíthatja a szelleme külsejét. Új nadrágok, pólók, mellények, kesztyűk, emotikonok, lábbelik és fejfedők is várják a játékosokat. Emellett a karakterünk arcát és nemét is szabadon lehet már módosítani (ezt eddig csak a kampány legelején lehetett kiválasztani).

Szintén látványos újdonság, hogy a különféle taktikai mellények (néhány exkluzív kivételtől eltekintve) alkalmazkodnak az aktuálisan használt elsődleges fegyvereinkhez. Vagyis a mellény tölténytár-tartó rekeszeibe mindig olyan tárak kerülnek, amilyen fegyvert épp magunknál tartunk. Egyelőre nem minden fegyverre érvényes a rendszer, de a későbbi frissítésekkel apránként fogják ezt a funkciót is bővíteni.

A frissítéssel a hibajavítások és a különféle játékelemek hangolása sem maradt el. A fejlesztők dolgoztak a mesterséges intelligencián, a fegyverek és a járművek viselkedésén, a kezelőfelületen és a fotó módon. Csiszoltak néhány küldetésen, a hangeffekteken és animációkon, valamint általánosságban a játék világán is itt-ott.

A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el, az 1.0.3.1-es frissítés előbbire 8,5 GB, míg utóbbi kettőre 11,3 GB letöltést jelent. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló