Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Trepang2

Próbáld ki a Trepang2 demóját!

A mindössze négy fő által készített játék az egykori F.E.A.R. szellemi örököse lehet.

2019.12.28. 18:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2017-ben ugrott neki a Trepang Studios, hogy elkészítsék egy játék prototípusát. A mindössze négy főt számláló csapat nagy rajongója lehet a 2005-ös thriller FPS-nek, a F.E.A.R.-nek, ugyanis az akkor megálmodott játék, a Trepang2 számos elemében erre a mára klasszikussá vált alkotásra hajaz.

A projekt az elmúlt években lassan, de biztosan haladt előre, így végre mindenki számára kipróbálhatóvá vált a játék demója is. A Steamről letölthető próbaverzióban a sztori prológusát lehet végigjátszani (nem túl hosszú sajnos), valamint kapunk egy horda módot is.

A Trepang2 története egyelőre elég ködös, mindössze annyit tudni, hogy hősünket egy titkos támaszponton tartják fogva, de egy legalább ennyire titokzatos csoport kiszabadítja onnan. Természetesen emlékeink nincsenek, ám hamar rájövünk, hogy szinte emberfeletti képességekkel és alapos harci ismeretekkel rendelkezünk, így nem okozhat gondot a támaszpont személyzetének kiiktatása. A játékmenet viszont valóban a F.E.A.R. széria szebb napjait idézi, van itt időlassítás, bútorokon átugrálás, becsúszás és lopakodás, na és persze rengeteg lövöldözés, amit a lassított felvételek még most is igen látványossá képeset varázsolni.

Sajnos azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a játék teljes kiadása mikor jelenhet meg, illetve azt sem, hogy PC mellett konzolokra is elkészülhet-e valamikor. ■

előző
következő
Próbáld ki a Trepang2 demóját!
Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!Próbáld ki a Trepang2 demóját!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló