Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legends of Runeterra

Nyílt bétába lép a Legends of Runeterra

A Riot Games kártyás stratégiai játéka a hónap végén minden rajongó számára kipróbálhatóvá válik.

2020.01.14. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelentette be a Riot Games, hogy ú játékon dolgoznak. A Legends of Runeterra egy kártyás stratégiai játék lesz, amely a League of Legends világában játszódik és teljesen ingyen lesz elérhető mindenkinek. A bejelentés után nem sokkal az előregisztrálók már bele is vethették magukat egy korai változat megismerésébe.

Hamarosan ehhez a változathoz érkezik új tartalmi bővítés és frissítés, és ezzel hivatalosan nyílt béta állapotba lép a fejlesztés, vagyis minden játékos mindenféle előregisztráció nélkül is kipróbálhatja majd. A frissítéssel elrajtol az első rangsorolt béta szezon is, amely egészen a teljes játék megjelenéséig fog tartani. Emellett bekerül a játékba a barátok listája, illetve az ehhez köthető baráti kihívás funkció is.

Nyílt bétába lép a Legends of Runeterra

Aki korábban előregisztrált, esetleg ki is próbálta a korai változatot, az már január 23-án elindíthatja a nyílt bétát, ugyanakkor számítania kell arra, hogy az eddig elért eredményeit és statisztikáit törölni fogják, mindent elölről kell kezdenie. Mindenki más egy nappal később, január 24-én kezdheti a játékot. Akik részt vesznek a nyílt bétán, azok a teljes játék megjelenése után is minden addig elért eredményüket megtarthatják és tovább vihetik. Emellett kapni fognak egy exkluzív Moonstruck Poro Guardiant is a premierkor.

A Legends of Runeterra egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de még idén mindenképpen meg fog érkezni PC-re, valamint Androidra. A két platform között közös játékra is lesz lehetőség. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Legends of Runeterra
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Legends of Runeterra

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló