Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dying Light 2: Stay Human

Késik a Dying Light 2 is

Újabb nagy cím csúszásáról érkezett hír.

2020.01.21. 08:30 | Dino | kategória: Játék

A tavalyi E3-as prezentációjukban idén tavaszra ígérte a Techland zombis játékának folytatását, a Dying Light 2-t, azonban a CD Projekt RED-hez hasonlóan ez a lengyel csapat is úgy döntött, hogy elcsúsztatja a megjelenést, hogy programjuk úgy nézzen ki, ahogy azt megálmodták.

"2020 tavaszát céloztuk meg a Dying Light 2 megjelenésével, de sajnos több fejlesztési időre van szükség, hogy elképzelésünket megvalósítsuk. Az elkövetkező hónapokban osztunk majd meg további információkat, és amint több információ áll rendelkezésünkre, azonnal jelentkezünk." - írták Twitter oldalukon a fejlesztők. "Elnézést kérünk a kellemetlen hírért. A legfontosabb számunkra, hogy egy olyan élményt adjunk [játékosainknak], amely egyaránt megfelel az általunk felállított magas színvonalnak, és rajongóink elvárásainak is."

Cikkajánló
Dying Light 2 - gamescomos bemutató
A gamecomon egy hands-off demo keretében leshettünk bele a jövőre érkező játékba, különösképp a tetteink és döntéseink hatásaira koncentrálva.
» Olvasd el!

Újabb megjelenési időpontot tehát egyelőre nem tűztek ki, remélhetőleg hamarosan eljutnak oda a Techlandnél, hogy látják már a fényt az alagút végén. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Dying Light 2: Stay Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dying Light 2: Stay Human

hozzászólások (10)

Peace
Peace 2020.01.21. 14:33
"...és asszonyra is kellő időt szakítok a mindennapokban" #metoo :-D

99%-ban hétvégén játszok, mert 06:00 körül én felébredek. Öreg koromra már kialszom magam ilyenkorra és akkor 10-11-ig tudom tolni, amíg fel nem kel. Hétköznap nagyon keveset vagyok, mert 21:00 körül ragad le a szemem. :,-(

Spider-Man, Death Stranding és Modern Warfare még nekem is vissza van, de az utóbbi kettőt még meg kell vásárolnom.
GeryG
GeryG 2020.01.21. 14:41
"...és asszonyra is kellő időt szakítok a mindennapokban" #metoo #metoo2 :D

Tényleg fura így belegondolni, hogy néhány évvel ezelőtt még a szabadidőm jelentős része a monitor előtt múlt el, ma meg már van, hogy pusztán szórakozásból (ergo nem teszt miatt) jó, ha ha heti 3-4 órát játszom. Ilyenkor persze jó "alibi" a tesztelés (a párom is elfogadta, hogy hiába néz ki úgy, mintha játszanék, valójában az kőkemény munka! :D ).

De velem is előfordul, hogy elszalad egy hét játék nélkül... ezt pár éve elképzelni nem tudtam volna... :D

Egyébként fura nekem ez a Dying Light 2. Már két éve is, amikor gamescomon láttuk, eléggé kész cuccnak tűnt, de valójában a bejelentés óta alig-alig mutattak belőle valamit. Picit olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha túl sokat akarnának a fejlesztők és nem bírnák megvalósítani. Mondjuk, igazán a csúszás sem vágott földhöz, mert nincs túl előkelő helyen a "jöjjön már ki" listámon. :)
Peace
Peace 2020.01.21. 14:47
Itt is akadnak kivételes alkalmak. Talán a "The Outer Worlds" volt utoljára ilyen, mikor pénteken jelent meg és vasárnapra végeztem vele. Ott is páromnak programja volt szerintem pénteken meg szombaton is, szombat éjjel bulizott és vasárnap aludt délutánig. Ilyen is kell, na! :-D
Peace
Peace 2020.01.21. 14:52
Most visszaolvastam "Dying Light" topikot. Emlékeztem én, hogy játszottam vele, de szerintem egy ponton letettem. A Dead Island-et imádtam, de itt valamiért az első résznél elfogyott a lendület valamilyen okból kifolyólag.
subject17
subject17 2020.01.21. 18:53
A "lendület" pedig pont egy jó szó arra, hogy Dying Lightot jellemezze az ember.

Gyönyörűen kiküszöbölték a nehézkes mozgást Dead Islandhez képest, és nagyon jó parkour élményt nyújt, ha az embernek van egy kis türelme az elején fejlesztgetni a karaktert (ott még valóban bosszantó néha a kifáradás és bizonyos skillek hiánya).
ajánlott olvasnivaló