Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Zombie Army 4: Dead War

Zombie Army 4: Dead War pontszámok

Lehet még újat mutatni náci zombis vonalon vagy gyorsan felejtsük el az egészet inkább?

2020.02.03. 18:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rebellion holnap új játékkal jelentkezik, amelyben továbbra sem szakad el nagyon a második világháború időszakától. Ez nem csoda, hiszen a Sniper Elite szériával azért szép sikereket értek el, de a legutóbbi játékuk, a Strange Brigade sem sikerült annyira rosszul (túl jól sem, mondjuk…), és időben az is ekkortájt játszódott. És persze ott van még nekik a Sniper Elite-ből kinőtt Zombie Army széria is, amelynek negyedik felvonásához érkezünk el most.

A külföldi szaksajtó viszont már valamivel korábban rátehette a mancsát a Zombie Army 4: Dead Warra, futottak vele néhány kört, lelőttek pár száz zombi gyalogost, elugrottak egy tucat zombicápa elől, aztán osztottak-szoroztak, és íme, a pontszámok:

A Zombie Army 4: Dead War pontszámai elég széles skálán mozognak 50-től 85%-ig, vagyis a közepestől a nem rosszig. Kimagaslónak viszont nem tűnik a játék, a legtöbb kritika a mesterséges intelligenciát, valamint az önismétlő, így hamar unalomba fulladó játékmenetet éri. De bizonyosan így is meg fogja találni a maga rajongótáborát, akik kooperatív módban sok-sok órát ölnek majd a játékba.

A Zombie Army 4: Dead War PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni február 4-én, vagyis holnap. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Zombie Army 4: Dead War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Zombie Army 4: Dead War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló