Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Curse of the Dead Gods

Curse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátéka

A játék korai változata március elején rajtol.

2020.02.13. 21:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive bejelentette, hogy a Passtech Games új játékának korai változata heteken belül megérkezik a Steamre. A stúdió korábban a Space Run és a Masters of Anima játékokkal hívta fel magára a figyelmet, most viszont egy ezektől eléggé eltérő játékon dolgoznak.

A Curse of the Dead Gods egy akció-szerepjáték, amelyben a játékosok egy végtelennek tűnő labirintust tárhatnak fel tele csapdákkal, szörnyekkel, átkokkal és persze cserébe mesés kincsekkel. A cél folyamatosan egyre erősebbé válni, új fegyvereket szerezni, hogy a templom katakombáinak legmélyén megbújó szörnyekkel is felvehessük a harcot.

A játék korai változata március 3-án érkezik meg a Steamre, de ez csak az út legeleje lesz. A fejlesztők ígérete szerint a következő hónapokban folyamatosan fogják bővíteni, új templomok várhatók mind egyedi témával, csapdákkal, szörnyekkel és kihívásokkal. A későbbiekben újabb fegyverekre, sőt, további játékmódokra is lehet majd számítani. A stúdió minden fejlesztést a rajongók visszajelzései mentén fognak teljesíteni.

A Curse of the Dead Gods a bejelentés alkalmából egy új előzetest is kapott, amely alapján a látványvilág elég sajátos lesz, bár a hasonlóságot le sem tagadhatná a Darkest Dungeon játékokkal. ■

előző
következő
Curse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátéka
Curse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátékaCurse of the Dead Gods – a Passtech Games új akció-szerepjátéka
Curse of the Dead Gods
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Curse of the Dead Gods

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló