Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gothic Remake

A játékosok megszavazták a Gothic remake-jét

20 év után kaphat felújított verziót a német RPG.

2020.02.19. 23:13 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tavaly december közepén egy „játszható teasert” tett közzé a THQ Nordic mindazok számára, akik Steam fiókjukban rendelkeztek a Piranha Bytes valamelyik RPG-jével, legyen szó akár egy Gothicról, egy Risenről vagy az ELEX-ről. Az így letölthető szoftver a Gothic Playable Teaser volt, a 2001-es játék egy darabkája, modern köntösbe öltöztetve. A játékosokat a kipróbálást követően egy kérdőívvel szembesítette a program, a kiadó pedig most közzétette az eredményeket.

A több mint 43 ezer játékos nagy része örülne egy remake-nek: 94,8 százalékuk válaszolt igennel erre a kérdésre. A THQ Nordic ez alapján úgy döntött, belevág a projektbe, a fejlesztésre Barcelonában hoz létre egy új fejlesztőrészleget, akiknek egyik fontos feladata lesz a felhasználói visszajelzések feldolgozása. Szeretnék ugyanis maximálisan figyelembe venni a rajongók véleményét - például azt, hogy a többség egy kevésbé színes világot szeretne viszontlátni a képernyőn. Ha érdekel a teljes összefoglaló, itt találod meg.

A Gothic Remake PC-re és a következő konzolgenerációra fog elkészülni. Megjelenési időt egyelőre nem tűztek ki, de az már biztos, hogy idén még nem vehetjük kézbe a fejújított verziót. ■

Gothic Remake
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gothic Remake

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló