Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Half-Life: Alyx

Megérkezett a Half-Life: Alyx, mit mutatnak a pontok?

Minden idők legjobb VR-játéka vagy csak egy a sok közül?

2020.03.23. 22:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hét, de talán a hónap, sőt, talán az év eddigi legfontosabb megjelenése érkezett el ma, megérkezett ugyanis a Half-Life: Alyx. Persze ez elsősorban azoknak lehet nagy szó, akik rendelkeznek valamilyen PC-s VR-headsettel, és valljuk be, egyelőre nem ők vannak többségben.

Másfelől viszont ha van játék, ami megmutatta, hogy képes a VR felé terelni a játékosokat, akkor az a Half-Life: Alyx, legalábbis ezt mutatta az, hogy a bejelentése után szinte azonnal elfogytak a Valve Index VR készletek világszerte. Nyilván egy Half-Life játék megjelenése már önmagában is elég nagy szó, még akkor is, ha történetesen nem a Half-Life 3-ról vagy Half-Life 2: Episode 3-ról van szó, „csak” egy VR-játékról. És az alábbi pontokat elnézve ez a „csak” VR-játék piszok jól sikerült:

A Half-Life: Alyx kizárólag PC-re jelent meg, azon is csak VR-ra érhető el. Arról nincs hír, hogy a későbbiekben PlayStation VR-ra is elkészülhet-e, azt viszont szinte kizárhatjuk, hogy (a közeljövőben vagy bármikor) hagyományos játékként is elérhető lesz. ■

Half-Life: Alyx
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Half-Life: Alyx

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló